måndag 12 oktober 2009

Efterlyses !

Hej allihopa :D Idag är det Måndag ! den är liksom lite segt ! jag väntar på L:et ! Men jag han och träffa dalle lite fort ! de ni ! :D Vi åkte runt .. och som vanligt Dricker vi kaffe på Mac,donalds.. haha ja vi har bestämt att det kaffet är gott.. ! Men när jag va i New York ..drack jag ett kaffe som heter något med French något ? Jag vill verkligen ha det igen... men jag hittar det inte ? någon som vet !?


Imorgon skall jag jobba sent.. skönt :) då kan man iaf få sova ut ! eftersom jag gillar att vara uppe rätt sent på kvällarna ! :)

Just de en ny låt ifrån miss Lady gaga - Bad Romance ! Den fanns dock bara i dålig kvalite på youtube ! men köp eller ladda hem.. ni gör som ni vill ! Men den är grymt bra !

Glöm nu inte att det faktiskt är Club Rainbow på Fredag ! Hör av er om ni inte vet vart det ligger eller om ni vill ha något annat osv ! Hej hopp !


1 kommentar:

  1. Tjingeling vännen jag hoppas verkligen att du hade det underbart I NY fan blev lite sotis där... Har funderingar på att dra dit till våren på sista minuten är du på?
    Har inte club rainboe någonting runt halloween?
    pussar //Amanda S.

    SvaraRadera