onsdag 23 september 2009

Onsdag ..

Hej allihopa ! Onsdag ! En dag kvar tills man fyller år ! eller... imorgon ! ;) haha, det skall bli trevligt ! till skillnad ifrån många i min omgivning så tycker jag om att fylla år ;) inte presenterna... men det är kul när folk, släkt osv hör av sig... det tycker jag mycket om !
Så det skall bli kuligt !
Ja just de ! jag vet inte om jag skrivit det förut ? det kanske jag har gjort... hur som ! vi skall köra Club Rainbow nu igen i oktober !! Härligt ! det skall bli jätte roligt ! och så kommer det några mera datumar men det tar vi senare ! ! skall bli kul och kolla om jag får igenom det jag ville ! om det blir så har jag typ lite överraskningar ! !
Skall bli jätte kul !
Men nu skall jag fokusera på New York !!!! jag är nervös ;) på söndag gäller de... ! jag kommer sitta som klister på L:et ! Leva Manhattan liv! mmh ! skall se om jag tar med mig datan ! Då skall jag fota och uppdatera lite ochsådär !
 1. Shoppa
New York innebär shopping ! det är bara så... jag skall försöka shoppa så mycket jag bara kan ! risken är väl att jag kommer shoppa för flera kr ni som känner mig... eller så hittar jag inget..bara för jag är så inställd på att shoppa..
 1. En och annan kändis
Skall man väl hinna med ! det är nämligen såhär ! att när vi är i New york ! släpps en ny film ! jag kom inte ihåg vad den hette... men jag skall kolla upp detta !
 1. Kaffe
är just nu vääääldigt viktigt ! så vi hörs senare !
 • JUST DE ! P.S P.S P.S ... Jag skall ha lite födelsedagsfest När jag kommer hem ifrån New York ! mera info kommer närmare ! :) jag hoppas att ni kan komma och ta en och annan drink !

2 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen!!

  //L:et

  SvaraRadera
 2. Tusen Grattis kramar på din stora dag! Ses i kväll ;) tusen kramar från syrran, johan , vilda & bebis och benny o kitty ;) stor familj nu.. hhii hiii

  SvaraRadera