onsdag 29 juli 2009

DJ : S !
Här kan du se dom galnaste snyggaste , Glamorösaste dj:s som är hetast just nu i sverige !
Se upp ! Läs och häpna !
På med dans stövlarna nu kör vi !
Dj Markusen !
Oh ja ! Med sina Syl vassa shlager knivar kastar han ut glöd och glädje på Dansgolvet !
Men ack nej inte bara shalger kastar denna mannen ur sina skivor, Han kan även snurra skivan ett varv till RnB och mycket andra säkra kort, har denna mannen i bakfickan!
säkrast finner du han på Gossip! men Extra (Leos tält i parken skall han även spela)
Och se upp man vet aldrig vad han hittar på här näst !
Dj ArOn !

Missat ? är du galen människa ?
Trodde väl inte de ! Aron är magisk när det gäller att spela musik ! Han fingrar fort, snabbt och hejdlöst ! Musiken är gudomlig och folket bara älskar en sagolik dansstund...
Har du inte svettats till blandmusik innan är detta rätta killen att besöka..
Gossip Och Park lane är säkraste stället du hittar han på !

Dj Leo
Härligt när denna prinsessa gör entre ! Hon kan få ett helt golv att känna värme med sina party saker! Och Grodan får man ju inte glömma ! galet skön människa som håller till i Stockholm ! Men värmen och glädjen sprider sig ! (Extra hon har eget tält i pride park där Dj Markus skall spela) (Torsdag)

Dj Fluffy
Galet roligt skall man ha ! och det är just vad denna super donnan ser till att du har !
Hon är en sällsynt blomma i Dj världen ! men när hon ställer sig för att vara dj showar hon inte bara, utan hon visar på sitt sätt hur man kombinerar bra musik med en glitter show som är tillduga !
Dj Bitter
Bitter ? mjaa det beror på vilket bitter du syftar på ! På dansgolvet är det bra musik, glädje och annat smått och gott du kan få ut av denna bittra kille ! Men Missa han inte ! (om det ens går) Gretas på Nedre golvet är säkrast om du vill dansa loss till denna underbara DJ !

Dj Zocky !
En kille som spelar med stil ! Missat denna killens heta stil med säkra RnB Tricks ? då har du missat något ! Om du säkrast vill dansa loss till Zockys Heta musik Gäller det att gå in på Gretas och ta dig till andra våningen och dansa tills skorna blöder !


DJ Police


(Patrik) Är en sol som alltid skiner på dansgolvet, alltid gryma remixer med en toutch av
70-80-90 tals musik , vill du dansa med glädje är detta rätt man att besöka ! spelar då och då på Gretas när han inte räddar samhället ifrån bovar !


Det finns säkert grymt många andra bra Dj:s !
have a nice !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar